HEMMELIG VENN JULI

Da vi kom hjem tirsdag kveld lå det pakke å ventet på meg.Jippi det var fra HV juli vennen min.For en flott pakke masse deilig te,et nøste Islandsk garn,tre nøster bamboolo og en flott engel.Koselig kort var det med også.
Tusen takk min hemmelige venn.
Hintet var en katt i avataren har desverre ikke hatt tid til å sjekke enda men regner med en blogg runde nå i kveld.image118

LITT FERDIG HÅNDARBEIDE

image116
Jakka mi ble endelig ferdig før vi dro til trøndelag.Den er strikket i Quarzo som jeg har kjøpt hos strikk innom.Mønster er fra Mayflower.

Hjelm og tubesokker strikket i online bambus. Dette var en gave til ei lita tulle på 4 mnd. i Trondheim.image117

TUR TIL TRØNDELAG

Vi reiste tidlig lør 14.I år kjørte vi østerdalen oppover noe vi ikke har gjort siden guttene var bittesmå.
Vi var en tur innom Aukrust museet i Alvdal.
Da vi kom til Lensvik var det kjempe flott vær og sent på kvelden(natta) 
var himmelen så flott å se på og vi regnet med fint vær dagen etter.Men den gang ei vi våkna til regn og grå vær som holdt seg hele dagen. Utover i uka hadde vi for det meste overskyet vær.
 Vi er heldige å bo i eget huset vi var på besøk hos farmor og oldemor og de var på besøk hos oss.
Vi fikk nå prøvd fiskelykken på kaia.Gutta fikk faktisk fisk på første kast.

             

Lørdag reiste vi inn til Trondheim da var som vanlig første stopp Lerkendal.Vi gikk en liten tur i byen også før vi skulle opp til tanten og onkelen til mannen min på byåsen. Gjett om det var noen som var fornøyd da de fikk kobla seg på nett, utrolig at vi har klart oss uten en hel uke. Så fint og varmt som det var lør. og søn. har vi ikke hatt det i hele ferien.
   


 Søndag var det klart for Rosenborg kamp.Det ble en bra kamp hvor Rosenborg slo Viking 4-2


image115
Vi reiste hjemover tirs.og jammen begynte det ikke å regne da vi nærmet oss Kongsberg.

NOE AV DET JEG HAR HOLDT PÅ MED DEN SISTE TIDEN

Dette har jeg holdt på med de siste par ukene.Sokker strikket i hjertegarn fra min Hv-mai.Tøffler til svigerinnen min i fritidsgarn,rosa babytøffler strikket i sportsgarn fra europris og tovet og lommetøffler i raggegarn fra europris.
image110


Sjal strikket i Mirelle.Dette ble jeg ferdig med sist helg da vi var i campingvogna.image109

VANNET FLOMMER I KONGSBERG

image107Disse bildene tok mannen min da han kjørte sønnen vår ned til næringsparken.1 bilde er tatt fra parkeringa på næringsparken.2 bilde er tatt fra Gammlebrua mot næringsparken.image108
Bilder fra Laagendalsposten.NÅ er ny brua også stengt.image105image106Sønnen min på 16 år skal nå være med å fylle sandsekker ved KOngsberg Næringspark hvor vannet nå truer.